Bejelentés


Terézvárosi Kereskedelmi SzKI Itt voltunk, itt vagyunk, itt leszünk!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Diák-tanár kommunikáció

A tanárok, és a diákok is szabadon használhatják az üzenőfalat jobbra és a hozzászólás ablakot lent kommunikációra, fontos hírek azonnali megjelenítésére.
________________

Sem a megjelenített információ, sem a megjelentetőjének kiléte jelenleg nem ellenőrzött! A nyílt kommunikációt így csak saját felelősségre használd! Az ellenőrzött és legitim hírek a "Hírek-hirdetmények" oldalon és az egyes oldalak jobb szélén megjelenő "Hirek falon" láthatóak! Ha biztosítani akarod, hogy a közzé tenni kívánt információ ellenőrzötten jelenjen meg az oldalon, úgy azt pl. a "Suliharsona - Iskolaújság" oldalon lévő azonnali üzenetküldő segítségével is postázhatod első sorban az suliújság e-mail címére (ujsag_kersuli@freemail.hu)! Akkor pár napon belül feltesszük az oldalra, illetve ha még megjelenéskor is aktuális, akkor bekerülhet a suliújság következő számába!
________________

Kérlek csak a fentiek tudomásul vételével használd az üzenetmegjelenítő lehetőségeket!

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Győrffi Blanka tanárnő [ 2010-01-09 18:19 ]

Remélem jól ki tudjátok majd használni az oldal lehetőségeit!
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Továbbtanulási tájékoztató

2010. január 13-án 17:00-kor Tarné Szép Terézia igazgatónő továbbtanulási tájékoztatót tart a végzősöknek.

BKV sztrájk jan11. 15:00-kori állapot

A BKV január 12-től bizonytalan időre sztrájkot hirdet, ha a mai napon, január 11-én nincs megegyezés. Az iskola vezetősége ezért a következő határozatot hozta: Egyéb információ hiányában: · 2010. január 12-én csak azok a tanulók induljanak el iskolába, akik feltehetőleg be tudnak érni megfelelő időben (9 óráig) az iskolába. Az épület nyitva lesz. · A felmerülő kérdésekre tájékoztatást kaphatnak a Titkárságon (tel: 332-5771), az iskola honlapján, illetve az osztályfőnököknél. Igazgató

Félév zárása

Az osztályozó értekezlet napja 2010. január 15. péntek. Az értesítőt 2010. január 18. és 22. között kapjátok kézhez.

Szalagavató

Kedves Diákok! Az év egyik legpompázatosabb ünnepsége vár ránk januárban! Végzőseink a legszebb fényükben mutatkoznak be, még utoljára, mielőtt belevetik magukat az Érettségire való felkészülés utolsó nagy rohamába. Az ünnepség 2010. január 16-án lesz (szombaton) 17:00-tól. A belépő ára: 1500 Ft/fő Helye: Budapest Corvinus Egyetem Kertészettudományi Karának díszterme. 1118. Bp Villányi út 29-43. A Móricz Zs. körtértől 1,5 megálló a 61-es villamossal.


Linkek
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!